מאגר מידע
חקיקה ופסיקה
לוחות שידורי הטלוויזיה
מדרוג תכניות הטלוויזיה
סקרים
מפתח פרסומות
מאמרים
כתבי עת
מחקרים וסקירות
דיונים בתקשורת
מצגות והרצאות
מילון מושגים
חדשות תקשורת
על סדר היום

חדשות תקשורת

אמנון נדב עוזב את הרשות השניה (וואלה)

מאת: 10:49 אמילי גרינצווייג (מערכת וואלה! )



נדב הודיע לשר התקשורת כי הוא מוותר על תפקיד יו"ר המועצה, זאת לאחר שהיועץ המשפטי לממשלה יהודה וינשטיין קבע כי אם ברצונו להמשיך בתפקיד, בתו תאלץ להתפטר מתפקידה ברדיו 99

יו"ר הרשות השנייה אמנון נדב הודיע היום לשר התקשורת משה כחלון על כוונתו לפרוש מתפקידו כיו"ר מועצת הרשות השנייה. היועץ המשפטי לממשלה, עו"ד יהודה וינשטיין החליט כי במידה ונדב ירצה להמשיך בתפקידו יהיה על בתו להתפטר מתפקידה כמפיקה ברדיו 99.

שר התקשורת הביע צער על החלטתו של מר נדב ומסר: "אמנון נדב הינו אישיות מוערכת, אדם בעל שיעור קומה, שענף השידורים זקוק לאנשים שכמותו בימים אלה של שינויים ותמורות בענף השידורים".

נדב יצא זמן קצר לאחר מינויו לחופשה מתפקידו, זאת לאחר שבתו הודיעה כי היא מסרבת לעזוב את תפקידה ברדיו 99, זאת למרות שנדב התחייב לכך כשהתמודד על התפקיד. את מקומו כממלא מקום יושב ראש מועצת הרשות השניה ממלא דר’ אילן אבישר.

הכתבה פורסמה בוואלה

ידיעה קודמת לכל חדשות התקשורת ידיעה הבאה